Forum des BeeRiders

Vous n'ętes pas identifié.

#1 17-02-2020 09:22:39

4rk63dyz
Nouveau membre
Date d'inscription: 17-02-2020
Messages: 3

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Static

https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2018/12/adidas-yeezy-boost-350-v2-static-store-list-3.jpg


Med det sagt, byter mellansula Adidas Skor Sale tillbaka till en grädde nyans, perfekt kompletterar den övre halvan av den övre och skapar en sandwich-liknande look som är definitivt svårt att ignorera. Detta fodras sedan med en yttersula av gummigummi för extra hållbarhet och dragkraft i varje steg.


Paret skapar Adidas Skor Herr mönstring över hela överdelen längs repet snören, är paret mycket mer än den singel tonade uppsättningen att släppa bara dagen efter. Hälflikar lämnas intakta här med röda sömmar som ger kontrast tillsammans med dess mer platta finish, en egenskap delad av separationsprofilremsan såväl som den gjutna sulanheten.


Det första du behöver göra är att bekanta dig med Adidas Skor Grå. Hur mycket det kostar och när det tappar är viktiga fakta som du behöver veta om du planerar att få det WIN. Förväntas vara ett ganska svårt köp, se till att hålla det låst för nya onlinehandlare och lotterier.


Med den älskade Adidas Yeezy Boost 350 V2 Static överdelen som ger bärare en bekväm strumpliknande passform, är den övre halvan av 'Topen' målad i en skugga som har en slående likhet med den kommande Yeezy Boost 350 V2 'Lundmark'. Med det sagt, när du rör dig nedåt och passerar det transparenta nätbandet, skiftar det till en ren ljusgrå nyans - något som aldrig har gjorts på någon Kanye West x adidas sneaker tidigare.


https://www.modellerskor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums